Odaiba, again …

Day 5: 2019-12-25

Idag har jag varit i Odaiba för andra dagen i rad men det var ändå roligt. Det första vi gorde i Odaiba var att äta ramen. Vi köpte (för Majs skull) bio biljetter till Frost 2 premiär som började 18.45. Sen såg vi på en typ robot som heter Gundam (vi visar hur stor den var på en bild längre ned) och jag såg den transformera sig till Powermode (den var förut i unicornmode) och det var jättecoolt. Efter det så gick vi till bion för att se Frost 2 och efter det så gick vi hem. /Nils

We went again to Odaiba since there is soooo much to see.
Gundam went impressively into Power Mode. We met a matching cute cat next to the ramen restaurant. And the rainbow bridge was also in Power Mode (or is it unicorn mode? you judge …). /Carsten

Leave a Reply

Your email address will not be published.